Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 4 záznamů.  Hledání trvalo 0.01 vteřin. 
Trendy v získávání a výběru zaměstnanců ve vybrané organizaci
POLÁKOVÁ, Andrea
Tato práce zkoumá výběr a získávání zaměstnanců ve vybrané společnosti. Bakalářská práce zkoumá metody, které jsou popsány v odborné literatuře. Zvláštní pozornost je věnována výběrové metodě prostřednictvím internetových stránek, mezi které patří LinkedIn, Facebook a Twitter. Dále je práce zaměřena na pohovory, podmínky získávání zaměstnanců a metody výběru. V další části se práce zaměřuje na samotnou společnost, její popis a analýzu současného systému výběru a získávání zaměstnanců. Tento výzkum probíhá pomocí dotazníkového šetření se zaměstnavateli a zaměstnanci. Dále práce zkoumá výběr z pohledu cílové skupiny pomocí dotazníkového šetření a jeho výsledky jsou znázorněny pomocí grafů, které jsou doplněny slovními komentáři. Dle průzkumu jsou zaměstnanci spokojeni se stávajícím systémem výběru a získávání zaměstnanců. Ale nemají dostatek zaměstnanců. Také potřebují ve firmě alespoň jednoho dalšího zaměstnance. Závěrečná část obsahuje navrhované změny a doporučení ve vybrané společnosti. Bakalářská práce je zaměřená na získávání a výběr zaměstnanců ve firmě Larx s. r. o.
Výběrové řízení na akademického pracovníka na vysoké škole
Doležalová, Helena ; Trojanová, Irena (vedoucí práce) ; Šafránková, Jana Marie (oponent)
Bakalářská práce se zabývá popisem procesu výběrového řízení na akademického pracovníka na vysoké škole. V teoretické části seznámí čtenáře s personálními činnostmi v organizaci, jejichž součástí je získávání uchazečů o zaměstnání, předvýběr a výběr pracovníků. V této části práce jsou popsány metody výběru zaměstnanců a etapy procesu výběru pracovníků. Práce dále definuje vysokou školu (univerzitu) a specifikuje akademického pracovníka - tj. pracovníka na vysoké škole. Výzkumná část práce je zaměřena na detailní posouzení postupu výběrových řízení prováděných pro akademické pracovníky na vysokých školách. Výzkum byl prováděn na vzorku veřejných vysokých škol v České republice. Byly prováděny rozhovory s pracovníky odpovědnými za výběrová řízení na vysokých školách (pracovníci personálního odboru). Další poznatky k této problematice byly získány pomocí přímé účasti na výběrových řízeních na akademické pracovníky probíhajících na některých vysokých školách. Součástí práce je analýza dokumentů souvisejících s výběrovým řízením, mezi které se řadí zejména životopisy uchazečů o práci s uvedením uchazečovy dosavadní praxe spolu s kopiemi dokladů o dosaženém vzdělání, přihlášky k výběrovým řízením, přehled publikační činnosti a řády výběrového řízení, které jsou součástí vnitřních předpisů vysokých škol....
Recruitment ve firmě
Maredová, Barbora ; Lochmanová, Veronika (vedoucí práce) ; Králová, Věra (oponent)
Bakalářská práce se zabývá lidskými zdroji ve firmě, obzvláště personálním činnostem a samotnému recruitmentu. Cílem je popsat procesy získávání a výběru pracovníků v globální společnosti a následně navrhnout opatření pro zlepšení. Teoretická část je zejména o charakteristice pojmu řízení lidských zdrojů, především se zaměřuje na procesy získávání a výběru pracovníků. Praktická část se věnuje informacím o těchto procesech, které jsou porovnávány s teoretickými znalostmi. V závěru práce jsou navržena opatření pro vybranou firmu.
Výběr a přijímání zaměstnanců ve společnosti FEEL GOOD Inc.
Roušar, Vojtěch ; Palíšková, Marcela (vedoucí práce) ; Šmíd, David (oponent)
Předmětem mé bakalářské práce je získávání a výběr zaměstnanců a pracovníků v organizaci. Cílem práce je analýza vybrané společnosti a následná identifikace jejích silných a slabých stránek. První část práce obsahuje shrnutí základních teoretických znalostí získaných z odborné literatury, druhá část se zaměřuje na vybranou organizaci, její popis, současnou politiku získávání a výběru nových zaměstnanců. V závěru práce jsou uvedena doporučení, jejichž realizace by mohla proces získávání a výběru zaměstnanců ve společnosti zlepšit.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.